Skip to main content

Allan Olsen

Brundby Hotel, Samsø.

Allan Olsen
Allan Olsen + Brundby Hotel = Altid et godt match.         
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr. 340,00 (kr. 315,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Allan Olsen-billetter

Derfor glæder det os på Rockhotellet at vi i Pinsedagene har hele to koncerter at se frem til.

Allan og det gode hold omkring ham er altid i topform på hotellet. Og han trækker altid fulde huse, så skal du nå at sikre dig en billet??

Rimer Allan O’ på analog?

Ikke helt men alligevel rigtig meget...

Én mand og en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere friskbagt, intenst og håndholdt bliver det ikke. Og da slet ikke, når man som Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset bliver tændt.

Med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid.

Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser, 4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.

Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i sin optræden. – Det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive kedeligt!

Ingen under begrebet singer /song-writer rager højere op end Allan Olsen Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som en ægte lyslevende legende.

Arrangør: Brundby Hotel