Skip to main content

Chris Minh Doky

Brundby Hotel, Samsø.

Chris Minh Doky
I vinteren 2022 besøgte Chris Minh Doky sidst hotellet med en fantastisk udsolgt koncertoplevelse.
Så vi glæder os til igen at kunne præsentere noget at det ypperste indenfor dansk Jazz.
       
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr.295,00 (kr.270,00)
Koncert med siddende publikum        

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Chris Minh Doky-billetter

Med sin verdenskendte tone og med et solidt fundament i jazzen har den danske bassist, Chris Minh Doky, igennem en lang karriere bevæget sig ubesværet på tværs af genrer. Dokys tone og lyd er affødt af hans danske arv og farvet af hans mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og håndplukket af de største musiklegender. 

 

For første gang siden 2018, udgiver den verdenskendte danske jazzbassist et nyt soloalbum “Noir” i forbindelse med sin Danmarks- og Europaturne.

Med sin varme melodiske tone, spilleglæde og virtuositet er hans internationale popularitet igennem tre årtier kun vokset - og er idag, af mange betragtet som en af de helt store bas-ikoner på den internationale jazzscene. Med albummet “Noir” og sit nye band, forener Chris Minh Doky sin personlige, nordiske og akustiske storyteller-sound med hans elektriske og funky side kendt fra hans populære band “The Nomads”.

Gå ikke glip af en sjælden og stor aften med Chris Minh Doky og hans stjerneband.

Chris Minh Doky - Noir

Poul Reimann - klaver & keyboards

David "Fingers" Haynes - trommer.

Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og mest innovative bassister, og han har både opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader.
      

Arrangør: Brundby Hotel