Skip to main content

Fistful of Dollars med gæster

Brundby Hotel, Samsø.

Fistful of Dollars med gæster

Fistful of Dollars – så må der danses!   

GÆSTER: Tamra Rosanes, Frede Norbrink og Katrine Schmidt  

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 295,00 (kr. 270,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Fistful of Dollars med gæster-billetter

På utallige opfordringer kommer her en ny dato. Konceptet på Brundby Hotel er at 
Fistful of Dollars inviterer op til tre gæste solister. Hvem de er vides ikke endnu, men fælles for dem er at de er der for at sprede musikalsk magi. Kig forbi hotellet i juni og find ud af hvorfor denne aften er så populær.
 
Når lyden af Fistful of Dollars’ suveræne americana-rock brager ud over scenen, er det en gruppe garvede og dygtige danske musikere, der spiller et mix af folk, rock, blues og country tilsat et strøg af skandinavisk højt til loftet.
Deres nærvær er legendarisk – selv på festivalscener skaber de en intimitet der er enestående.
– For os er det ikke nok at spille godt. Vi elsker det, vi laver, men vi vil også have, at publikum får en fest ud af at høre os, siger bandets karismatiske forsanger, Torsten Lefmann.
Tilbage i 1996 hvor de startede var danskerne mest til grunge eller rave, men i dag er guitar twang og pedal steel de nye konger i byen. Hjemme i København har det længe været populært at droppe forbi en af bandets koncerter og give et nummer – Nikolaj Christensen (Nikolaj & Piloterne), Michael Carøe, Tamra Rosanes, Ivan Pedersen, Bobo Moreno, Ulla Cold (Rocazino), Alberte, Birthe Kjær, Henrik Strube, Aud Wilken, Sascha Dupont, Jørgen Thorup (Shubidua) m.fl. … listen over gæster er lang.Fistful of Dollars har spillet på de fleste danske festivaler for folk, country og andet håndspillet musik, inkl Tønder Festival, og turneret med amerikanske George Kilby, Jr. The boys in the band Torsten Lefmann – sang, guitar, banjo
Niels Poulsen – guitar, mandolin
Rune Holberg – bas
Ole Bendix – pedal steel-guitar, dobro
Karsten Mansa – trommer
 
Arrangør: Brundby Hotel