Skip to main content

Ivan Pedersen

Brundby Hotel, Samsø.

Ivan Pedersen
Glæd dig til at opleve ”Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio” på hjemmebanen i Brundby i påsken.        
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr.295,00 (kr.270,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Ivan Pedersen-billetter

Lokale Ivan Pedersen samler et stærkt musikalsk hold, så der er med garanti en magisk aften vente. 
Der plejer at blive fyldt godt op, så køb din billet i god tid. 

Til den weekend tilbyder vi f.eks. vores ‘oplev Samsøtilbud’ på 2 overnatninger inkl. dejlig 2 retters middag begge aftener samt morgenmad og fri kaffe/te og masser af hygge. Pris. Fra 1495,- pr. Person. Ophold reserveres på tlf. 86590011

Singer-songwriteren har været i gang i to menneskealdre, men har stadig hjertet med, så pension er ikke lige op over, for dansk musiks Grand Old Man, Ivan Pedersen.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov, musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen, giver disse sange al den dynamik, nærvær og instrumental finesse, som fastholder koncentreret opmærksomhed hos tilhørerne.

Sanger/sangskriveren er, sammen med det lille band, forkælet med engagerede og trofaste fans i hele landet, men vinder hele tiden nye. F.eks. har Ivan på sin FB-væg kunnet finde følgende kommentar fra en glad tilhører til en af sidste års koncerter:

”Hvis vi havde vidst, at I var SÅ gode, så havde vi sørme glædet os noget mere!”

Vi kan se frem til en aften med gode historier, grin og varme smil, men bestemt også alvor – nye og gamle sange, og ind imellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke, og måske skal tilhøreren nok også forberede sig på lige tørre en forræderisk tåre ud af øjenkrogen på vej hjem.

Arrangør: Brundby Hotel