Skip to main content

Søs Fenger

Brundby Hotel, Samsø.

Søs Fenger
Søs Fenger, hende elsker vi på Brundby hotel. 
Søs er en absolut publikumsfavorit på Rockhotellet, og 
Igennem 20 år har hun været fast at finde på programmet. Det er altid en helt speciel koncertoplevelse når Søs og det gode hold kommer "hjem" til Samsø.
        
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr. 325,00 (kr. 300,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Søs Fenger-billetter

Til denne koncertweekend tilbyder vi f.eks. Vores “Oplev Samsø tilbud” med 2 overnatninger, morgenmad, inkl. 2 retters dejlig middag begge dage. Kontakt os og hør mere om mulighederne.
 
Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og
det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store
talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele veje. Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer.
At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger
er blevet rollemodel i flere generationer.
 
Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele
familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange.
 
Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun står på scenen i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!
 
Arrangør: Brundby Rockhotel